tisdag 14 februari 2012

Nya "Milo"

Milo är den perfekta platsen för din smartphone! En liten kompis som tar hand om din iPhone på skrivbordet, sängbordet, köksbänken eller varsomhelst där du vill ha den. Milo är ett litet, smart och smidigt tillbehör. Perfekt för hands-freesamtal, för att titta på videoklipp eller som enkel hållare

Micro-sugkoppar:
Det här smarta lilla tillbehöret håller fast luren med hjälp av ny japansk teknik, nämligen mikroskopiska sugkoppar! De klibbar inte och lämnar inga spår på luren, de är också lätta att rengöra om sugeffekten avtar.

Bekväma läsvinklar:
Milo fungerar för alla iPod, iPhone, smartphones etc som har en hård och slät baksida. Enheten kan placeras horisontellt eller vertikalt på micro-sugplattan. Milo finns alltid där för att ta hand om din smartphone!

Användning:
Tryck baksidan av luren mot micro-sugplattan i någon sekund för att aktivera alla sugproppar. Släpp och sedan kan du använda telefonen för att ringa, lyssna på musik eller använda din favorit-app. Bryt sedan försiktigt loss luren när du vill plocka med dig telefonen.

Designad för släta ytor:
Milo är en tuff liten krabat som håller hårt i alla telefoner som har en slät och hård baksida. Mönstrade, gummerade eller råa ytor fastnar däremot inte på sugplattan. Man kan naturligtvis använda Milo ändå genom att ställa luren upp och luta den mot Milo.

Milo hjälper dej att få ut det mesta möjliga av dina installerade appar.

För att luren skall kunna fästa på Milo måste skyddsfilmen avlägsnas från micro-sugplattorna.

Rengöring:
Rengör micro-suglattorna med vanlig hushållstejp då och då och Milo blir som ny igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar